Tur-telling, kva reknast som ein tur?

Nå har eg bestemt meg for, å telle turer eg går i 2015. Målet er 100 turer, når året er over. Men kva er ein tur? Eg personleg synes ikkje det teller som tur, om det ikkje tar minst 30 min. 

Det finnest ei side som heiter Haikeligaen. Der kan turglade folk legge inn turane dei går, i løpet av eit år og konkurere med andre turgåere. Ingenting er vel så motiverende som litt konkurrangse, eller? Nå stiller me i familie gruppa og då må me være minst tre stk, på tur før det teller. Var det egentleg bare familie turene eg hadde tengt å telle? var vel egentleg ikkje det. Turen må også overstige en kilometer i lengde. Greit nok, men da kan eg ikkje telle dei gongene me går 500 m borti marka, eller skogen og koser oss med bål en heil dag. Noko som jo er like kjekt og ein fin måte, å bedrive friluftsliv med ongane. Det synes ialefall eg.

Funderingshilsem Ingeborg #friluftsliv #uteliv #turtelling #familie

Én kommentar

Gro Johansson

18.02.2015 kl.15:14

Føles det som er tur, så er det en tur, spør du meg. Jeg kan godt pakke sekken med turmat og kaffe og ta middagen et kvarter unna blokka jeg bor i. For meg er det viktig at det ikke er så mye folk, og at jeg og hunden koser oss ute. Morsomt å lese bloggen din! Hilsen Gro.

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

35, Sveio

Velkommen til min blogg. Eg er ei blid jente fra landet med mann og tre barn. Blogger om å være aktiv med barn, friluftsliv, baking, kvardag og ellers det som faller meg inn. Bildene er tatt med mobilen min, om ikkje noko anna står.

Kategorier

Arkiv

hits