Årets tredje tur

Alle dager er forskellige, dagen i går var ein tung dag, der eg hadde mykje vont og sov mykje. Dagen i dag har derimot vært bedre, faktisk ganske hektisk, med jobb, avtaler og kjøring på ongar. Fikk januar lønna, så litt shopping av barne klær, på januarsalget, blei det også tid til.

Vind og nedbør mestparten av dagen. Så når det kom ein periode på kvelden, med opplett og vindstille, drog eg med meg hund og to ongar ut på tur. Å gå sentrums nært, med gatelys og asfalt, er ikkje så gale det heller, iallefall ikkje en mørk januarkveld. Tenke seg til, me fant til og med ein geocatche på vår vei. Merket på ongane og at dei hadde godt av å komme seg ut, etter "lenge nok" på skjerm.

Tenkte det var ein plan, å telle anntall turer eg går i 2015. Såg der var fleire, som i slutten av 2014, postet anntall turer det året inneholdt. Mange måter å gjere det på, som å registrere lag på Haikeligaen eller bare krysse i almanakken. Uansett det kommer nok til å bli mange fine turer i 2015. Det er tross alt friluftslivets år. og eg gleder meg til å få mange fleire turminner.

optimist hilsen Ingeborg  #friluftsliv

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

35, Sveio

Velkommen til min blogg. Eg er ei blid jente fra landet med mann og tre barn. Blogger om å være aktiv med barn, friluftsliv, baking, kvardag og ellers det som faller meg inn. Bildene er tatt med mobilen min, om ikkje noko anna står.

Kategorier

Arkiv

hits