Årets første søndagstur

Då har eg vært på årets første søndagstur. Stiv og vond i ryggen enda, å tenkte litt mosjon ville gjere meg godt. Eg drog med meg resten av familien og kjørte til Mølstrevåg. Derifra gjekk me på gruset sti, ut til Ryvarden fyr. Dette er eit populært turmål i området, på litt over 4 km og på tross av litt surt vær, møtte me mange andre turgåere på vår vei.


Det var orntleg deilig, med frisk luft og mosjon, etter all innetid, sofatid og sjerm tid, dei siste ukene. Deileg med innekosetid i jula, men nesten enda bedre, å komme igang igen. 

Etter me hadde kommet hjem, blei det laks til middag, før alle sammen byrja gjere seg klar til mandag, med skole og jobb. Sekkane kom fram fra barnerom og står nå klar, i stua. Tenker det kommer til å være fleire en meg som er trøtte i morgen tidleg. Så alt som kan gjeres i kveld, blir gjort i kveld. 

Tilbake til kvardagen hilsen, Ingeborg

#aktiv #familie #friluftsliv #tur

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

35, Sveio

Velkommen til min blogg. Eg er ei blid jente fra landet med mann og tre barn. Blogger om å være aktiv med barn, friluftsliv, baking, kvardag og ellers det som faller meg inn. Bildene er tatt med mobilen min, om ikkje noko anna står.

Kategorier

Arkiv

hits