Kolisjonen og dagen i dag

Var litt tungt å stå opp kl 5 i dag morges, litt misuneleg, på dei som hadde fri. Er noko med det, fleire dager, der ein er seint i seng, ødelegger døynrytmen. 

Ein annan ting, er at rett før jul, blei bilen eg kjørte, påkjørt bakfrå og eg har fått ein nakkesleng skade. Ikkje den beste julepresangen akuratt. Har nå bare jobbet 50% siden og i tilleg har det jo vært fleire røde dager, der eg selfølgeleg ikkje har jobbet. Har godt nokelunde bra til nå, men i dag kjente eg at det var tungt.

Kolisjonen kom både på radio og internett..

Artikkelen som tilhører bildet finner du HER 

Dette bildet er tatt, etter me hadde fått flyttet bilane, ut av vegen og var opptatt med å forklare politiet kva så sjedd.

Så nå driver eg og kjører rundt i leigebil, mens bilen min er på karosseri verkstad.

Sånt er livet, det består av opp og nedturer, gleder og sorger. Nå er det jo helst dei gode dagane, eg og alle andre deler, men dårlege dager gjer at ein setter større pris på dei gode tinga i livet. Dagens gleder, er blant anna, tid til å spille brettspill med ungene, fyr i ovnen, lys i lysfatet og kake rester i kjøleskapet.

Dårlegdag-hilsen Ingeborg #kvardag #bil #blåmandag

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

35, Sveio

Velkommen til min blogg. Eg er ei blid jente fra landet med mann og tre barn. Blogger om å være aktiv med barn, friluftsliv, baking, kvardag og ellers det som faller meg inn. Bildene er tatt med mobilen min, om ikkje noko anna står.

Kategorier

Arkiv

hits