Godt Nyttår

Nytt år og nye muligheter. Full sjerpings på alle dei tinga eg eg pleier slurve med, som antall fiske middager i uka og det at, eg alltid er ute i siste liten med ting. Ikkje egentlig nyttårs forsetter, siden eg veit det bare holder noen uker. Eg starter det nye året med, egen pc, så er jo eit håp om oftere oppdateringer på bloggen. Blir deileg, å ikkje måtte stille seg i kø på den stasonære familie pcn.

Har du nyttårs forsetter?

Nå har dei siste nyttårs gjestene kjørt him og eg har pakket inn presanger til pakkelek. Me skal snart kjøre i familiemiddag, med juleleker å sont. Hadde 15 gjester til middag i går og 6 overnattings gjester. Mange av gjestene var barn, derfor var det skåling i alkoholfri sjampanje og fleire stjerneras, en rakettar. Hadde du ein fin nyttårsfeiring? Feira du med eller utan barn? Nå får eg gjera meg klar til selskap.

Nyttårshilsen Ingeborg

Én kommentar

Emma Olsen

01.01.2015 kl.15:43

Ja i år har jeg faktisk noen nyttårsforsetter ;) Godt nyttår! Håper du får en fin dag og et fantastisk år :)

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

35, Sveio

Velkommen til min blogg. Eg er ei blid jente fra landet med mann og tre barn. Blogger om å være aktiv med barn, friluftsliv, baking, kvardag og ellers det som faller meg inn. Bildene er tatt med mobilen min, om ikkje noko anna står.

Kategorier

Arkiv

hits