Haustferie og Seljestad

Då var me kommen hallveis i haustferien. Første helga blei brukt til å feire en av barnas oldermødre, ho hadde 85 års bursdag. Kjekt for ongane å treffa tremenninger, dei sees ikkje så veldeg ofte alle. Ellers blei søndagen brukt mest til pakking. Blei bare tid til ein liten cachetur, med minsten og hunden. Før me stua oss i bilen og kjørte til Seljestad.

Eg hadde lånt ein leilighet på Solfonn, den samme som me lånte i vinterferien. Ongane følte seg hima med ein gong. Planen var å gå lange turer i haust fjellet, men været var ikkje heilt på mi side, med ein del vind. Det blei uansett tur kvar dag me var der oppe, sjølv om dei ikkje blei så lange. Ellers fant me opptil fleire geocacher, spillte kort, badet masse i badebassenget (ongane iallefall) og spelte fotball i ballbingen. Sjølv om me var fleire dager en i vinter, kom reise dagen alt for fort. Neste gong håper eg me har mulighet til å leige i ei heil uke. Men denne gangen, hadde me så mange andre ting, som også skulle gjøres i ferien.


Fine farger i fjellet, som her i Valldalen.


Dei storkoste seg i bassenget.

Ferie hilsen Ingeborg  #ferie #familie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

34, Sveio

Velkommen til min blogg. Eg er ei blid jente fra landet med mann og tre barn. Blogger om å være aktiv med barn, friluftsliv, baking, kvardag og ellers det som faller meg inn. Bildene er tatt med mobilen min, om ikkje noko anna står.

Kategorier

Arkiv

hits