Eikemo

Her for nokre helger siden, reiste eg og ein heile gjeng speidere på tur til Eikemo stølen. Eikemo er ein veglaus gard, oppe i fjellsida attmed Åkrafjorden. Snakk om fin helg i flott natur og med kjekke folk. Etter me hadde blitt frakta over fjorden i båt, forsvann all mobildekning og anna kontakt med omverdenen og me kunne helt og fuldt være tilstede i øyeblikka me skapte ilag.

 
Været var upåklageleg og det var bra, siden ungdomane sko sove i laavoer. Sjølv sov eg i ein tre laavo, sammman med nokre andre vaksne.Lørdagen gjekk me enda høyere i fjellet, til over tregrensa. Før me hadde ein god rast, med lunsj og blåbær plukking. Me gjekk så ned, til stølen og geitene igen.Stikkord var 24 ungdommer, #gjeiter, #stein, avslapping, #turgåing, bålmat, #fjellluft og null dekning. Full klaff, tror ikkje det var ein sjel som ikkkje hadde det gøy.

Friluft-hilsen Ingeborg

Én kommentar

Rune Ness

27.09.2014 kl.23:26

Fine bilder :) Der så det ut til å være fint :)

Ingeborg

09.10.2014 kl.11:46

Rune Ness: Takk, var fint der og. :)

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

34, Sveio

Velkommen til min blogg. Eg er ei blid jente fra landet med mann og tre barn. Blogger om å være aktiv med barn, friluftsliv, baking, kvardag og ellers det som faller meg inn. Bildene er tatt med mobilen min, om ikkje noko anna står.

Kategorier

Arkiv

hits