Proff bilder

I dag har eg og familien vært hos noken omreisande fotografer. Dei var fra Sverige, og var her i helga. Me stilte opp, som førsteman på plass, så blei me sminka. Til og med guttane, måtte innom sminkestolen. Så ordnet me håret sjølv. Etterpå blei både familie bilder, samt protretter, søsken og parbilder tatt. Blei ganske mange bra bilder, spesielt av ongane. Dei velger eg, å ikkje legge på nett. Dei får heller brilliere på veggen. Dere får nøye dere med eit av meg. Alt i alt hadde me, ein posetiv opplevelse. Sjølv om det tok litt tid.

Etterpå var me sultne, så me kjøpte oss kebabbrull, før me gjekk på kaffibesøk. Det er foresten nyttårsforsettet mitt. Være meir sosial og poppe oftere innom, på kaffi til venner. Til nå i år, går det ganske fint. Eg ligger på eit besøk i veka, å det tenker eg er passe.

Søndagshilsen fra Ingeborg #foto

2 kommentarer

09.03.2014 kl.19:43

Dette var helt nydelig! Gleder meg til å se resten!!!! Ta deg ein tur i kveld? Er stuck med unger...

Ingeborg

09.03.2014 kl.20:05

Anonym: Det som hadde vært interessant, er hvem som står bak denne anonyme komentaren..

11.03.2014 kl.21:53

nydelig datter eg har

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

34, Sveio

Velkommen til min blogg. Eg er ei blid jente fra landet med mann og tre barn. Blogger om å være aktiv med barn, friluftsliv, baking, kvardag og ellers det som faller meg inn. Bildene er tatt med mobilen min, om ikkje noko anna står.

Kategorier

Arkiv

hits