Tirsdag

I går og i natt, har eg hatt ein liten gutt med feber. Heldigvis er me ikkje så ofta sjuke, verken me voksne, eller ongane. Men iallfall, i dag trong han å komme til hektene, så eg kunne ikkje gå på jobb.

Dei siste månadane har arbeidstiden min, vært sånt at eg har kjørt på jobb, før ongane har vakna. Det har gått greit, sekker, nister og klær kan jo legges klar før eg går. Vekkar klokker har dei og. Ofte er det andre voksne tilstede, ellers bruker me telefonen mykje. Litt gløymt gymtøy har det vore, men ikkje nokon store problemer. 

Iallfall, i dag blei det ein annan logistikk løysning, enn vanlig for oss. Starten på dagen var kjekk, har savnet det å ha muligheten til å flette håret på jentene og diske opp med noe ekstra til frokost. Formiddagen blei roleg og bestod av høytlesning, legobygging og klesvask. Men så kom ettermiddagen, vanligvis skulle eg ha vært på veg heim fra jobb, å kunne ha sent ein pakke, bestilt EU kontroll til bilen, handlet og hentet mannen på jobb. I stedet for å gjere alt dette på vegen heim fra jobb, var eg nå nødt til å ta med ongen, å kjøre eins ærend til byn for detta. På toppen av det heila, hadde eg ein tannlege time i dag.

Iløped av dagen var gutten blitt i mykje bedre form og det gjekk greit å ha han med til tannlegen. Eg hadde ingen hull heller.

-Er du sikker? mamma har jo alltid hull. Eg tror du må sjå etter ein gong til. (sitat 8 åring)

Kom oss heim og fekk laga lunch, før jentene kom fra skulen og min kjære man gjekk tur med hunden. Nå tar me det med ro resten av dagen, så tenker eg at han kan gå på skulen i morgen og eg på jobb.

Nå blei det til at eg, i kveldinga, fekk meg ein tur på legevakten, med onge nr 2. Ikkje heil den avslutningen på dagen eg hadde håper på da..

Hilsen Ingeborg

#kvardag #blogg #familie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingeborg

Ingeborg

34, Sveio

Velkommen til min blogg. Eg er ei blid jente fra landet med mann og tre barn. Blogger om å være aktiv med barn, friluftsliv, baking, kvardag og ellers det som faller meg inn. Bildene er tatt med mobilen min, om ikkje noko anna står.

Kategorier

Arkiv

hits